Dag 28 Naar Johannesburg
20 mei 2026 - Kempton Park, Zuid-Afrika
naar Johannesburg 20 mei
We zijn al rond 6.15 opgestaan we waren toch al wakker. Koffers goed ingepakt en in de auto. Om 7 uur ons laatste “breakfast” op. Na het uitchecken vertrekken we om 7.45 uur naar het vliegveld (ongeveer 370 km). Het is lekker helder zonnig weer. De eerste 150 km rijden we door een mooi berglandschap over een weg met veel grote potholes naar Dullstroom waar we even pauze nemen en wat drinken. Daarna wordt de weg beter zeker als we op de N2 tolweg rijden met weinig verkeer.
Het landschap wordt uitgestrekter en vlakker met grote boerderijen. 20 km voor het vliegveld begint het drukker te worden maar gelukkig wijst Google ons de juiste weg. Rond 14 uur zijn we op onze bestemming. De auto inleveren bij Europcar en op naar de incheckbalie van Lufthansa. We komen zonder problemen de controles door en moeten tot 19 uur wachten totdat ons vliegtuig vertrekt naar Frankfurt. Dit is het laatste verslag van onze reis. We hebben genoten, veel gezien en meegemaakt. Zuid Afrika de moeite waard!
Iedereen bedankt voor alle leuke reacties die wij kregen op onze reisblog.
Kees en Janny Oerlemans:20 mei 2026Dank je dat we met jullie " mee mochten" op deze geweldige reis.
Chris en Irene:21 mei 2026Jullie kunnen nog lang nagenieten van deze prachtige reis.