Vertrek 22 april
23 april 2026 - Kaapstad, Zuid-Afrika
Woensdag om 13 uur werden wij opgehaald door Gerard en Mariette en naat station Breda gebracht. Vandaar via de Eurocity trein naar vliegveld Zaventem in Brussel gereisd. We hadden nog niet online in kunnen checken dus moest dat nog in de vertrekhal gebeuren. Dat ging gelukkig snel, het was niet al te druk. Na een rust en eetpauze zijn we doorgelopen naar de Gate via de beveiliging. Bij mij gingen alle alarmbellen af toen ik door de beveiligingspoort liep, maar na een grondige fouillering werden er toch geen verboden spullen gevonden.
Om 19.30 uur vertrokken we naar Frankfurt voor de overstap naar het vliegtuig naar Cape Town. Vandaar zijn we om 22.15 uur vertrokken met een Boeing 878-9 naar Kaapstad. We hadden ruime plaatsen bij de nooduitgang. De verzorging en het eten was heel goed. S’avonds een warme maaltijd en ‘s morgens nog een uitgebreid ontbijt. Slapen ging niet echt goed, maar het was lekker rustig en donker en wij waren bij aankomst om 9.30 uur na een vlucht van 11 uur toch nog redelijk fit.